Om OSS

Vår historie

«Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av feminitet, mote og estetikk. Etter å ha reist jorden rundt med motedesignere, fotografer, frisører og make-up artister har jeg utviklet min egen stil. Jeg har kjent at kreativiteten har blomstret inni meg, og skapt et behov for å utvikle noe eget. Takket være min sterke mamma og mormor som alltid heiet på meg gjennom oppveksten, lærte jeg tidlig å stole på meg selv og gå mine egne veier. Kjærligheten, styrken og besluttsomheten jeg møtte på min vei er til evig inspirasjon. Dette har ført til at jeg har turt å følge drømmen om å skape mitt helt eget klesmerke.

Hvert eneste plagg er laget med kjærlighet, og nøye utformet for å fremheve skjønnheten som finnes i hver enkelt av oss. Fra mønstre til stoffer, snitt og passform, har jeg virkelig lagt hjertet mitt i hver eneste detalj. Ved å kombinere moderne skandinavisk design og komfort, ønsker jeg at du skal føle deg vakker uansett om det er på stranden, på farten eller hytta. Bær plaggene med stolthet over den du er. 

Made with love. Pure and Simple.

Vendela

Vi donerer

10% av overskuddet går til organisasjonen AkutVakfi. En fantastisk organisasjon som støtter familier i krise uansett bakgrunn.